Psicòloga especialitzada en educació i dificultats d'aprenentatge (col·legiada número 12.873).

Creadora de L'ikigai, un espai de benestar global i creixement que aposta per una vida plena, equilibrada i conscient.

Què us ofereix?

Mar Cases, anima mater del centre L'ikigai, juntament amb un equip de professionals especialitzats, proporcionen una àmplia gamma de serveis que abasten des de psicologia educativa fins teràpies específiques. Es dediquen a atendre nens, joves i adults, brinden assessorament, orientació i una intervenció psicològica i psicopedagògica integral.

Per què pots confiar en Mar?

Llicenciada en Psicologia el 2002 per la Universitat de Girona, Mar està especialitzada en educació i dificultats de laprenentatge. És màster en Intervenció en Dificultats de l'Aprenentatge i postgrau en Relació Terapèutica i Tècniques de Detecció i Tractament en Casos de Maltractaments i/o Abusos Sexuals. També ha realitzat tots els cursos del Doctorat Interuniversitari a Psicologia de l'educació i més de trenta cursos específics relacionats amb l'àmbit de la psicologia.

Sóc Mar Casas, psicòloga i periodista especialitzada en educació i dificultats d'aprenentatge. Des del 2006 m'he dedicat a atendre nens, famílies i docents a la meva consulta pròpia, oferint serveis d'assessorament, orientació i intervenció psicològica i psicopedagògica. Llicenciada també en Periodisme amb el Premi Extraordinari.

Com treballareu junts?

A través de serveis que van des de la psicologia educativa fins teràpies específiques com constel·lacions familiars, a L'ikigai busquen acompanyar-te pel teu camí. El seu enfocament integral inclou orientació acadèmica, teràpia del joc, teràpia familiar sistèmica, i més.

Psicologia educativa integral:

Oferim una atenció integral a psicologia educativa; aborden trastorns específics del aprenentatge, retards maduratius i dificultats adaptatives. Des de la percepció i l'atenció fins a la motivació i l'emoció, el seu enfocament inclou tots els aspectes del desenvolupament.

  • Acompanyament a l'estudi i tècniques d'aprenentatge: Ddesenvolupament de tècniques destudi efectives; es fomenta laprenentatge autònom i es potencien habilitats que perdurin al llarg de la vida acadèmica.
  • Orientació acadèmica personalitzada: Orientació acadèmica adaptada a cada individu; s'ajuda a establir metes clares i estratègies per assolir l'èxit acadèmic.
  • Teràpies especialitzades: Dés teràpies del joc fins a teràpia familiar sistèmica, ofereixen un ventall denfocaments terapèutics per abordar trastorns del vincle afectiu, dificultats amb les relacions, ansietats i problemes dautoestima.
  • Acompanyament vital per al creixement personal: Un viatge de creixement personal per al qual es proporcionen suport emocional, orientació i estratègies per superar desafiaments, amb l'objectiu d'assolir un equilibri emocional i un desenvolupament integral.

On?

Online, i presencial a Figueres (Girona).

Vols sentir-te comprès i recolzat? Parlem!

A L'ikigai, estem especialitzem en nens, joves i adults; oferim un enfocament integral per a aquells que busquen acompanyament en el seu creixement personal i acadèmic. Et convidem a explorar com podem traçar junts el camí cap a la teva benestar i desenvolupament.