Inici Comunitat Saludable2024-05-03T11:03:10+00:00

Esdeveniments divulgatius

Tallers d'aprofundiment

Recursos de benestar

Programa Empordà TV

Neurociencia en Comunidad Saludable

El poder de la neurociència per potenciar el teu benestar psicològic

Descobreix com et pots sentir millor amb tu mateix i més satisfet amb la vida. Explora què vol dir mantenir un alt nivell de funcionament psicològic en les teves relacions, activitats i reptes vitals.

A través dels nostres esdeveniments, tallers i recursos t'ajudem a cultivar la «florecimiento», un concepte arrelat a la psicologia que significa experimentar una vida en plenitud amb un benestar psicològic alt.

El benestar és una cosa que es pot cultivar amb l'ajuda de la neurociència i el mindfulness! T'hi apuntes? 🙂

Hola,

Soms Ricardo i Estel, psicòleg i monitora de mindfulness. A Comunitat Saludable desitgem compartir amb tu com la neurociència pot millorar la salut del teu cervell i elevar el teu benestar mental. Ens apassiona de viure a l'Empordà i aquest projecte és la nostra contribució al benestar de la comarca.

Es tracta d'adoptar un estil de vida saludable que mantingui el sistema nerviós en equilibri. Seguint els darrers avenços en neurociència, la disciplina que investiga el funcionament del cervell, t'oferim el camí més eficaç i segur cap al benestar psicològic.

Ricardo Galarza i Estel Roca

Com portar més benestar psicològic a la teva vida?

DIVULGACIÓ

Esdeveniments: un estil de vida més saludable amb la neurociència

Descobreix com la neurociència pot influir en el teu benestar i aprèn accions clau per millorar la teva qualitat de vida a els nostres esdeveniments gratuïts. Els organitzem en col·laboració amb professionals de l´Empordà i els ajuntaments de la comarca. Uneix-te a nosaltres per construir plegats un camí cap a una vida més saludable.

FORMACIÓ

Tallers sobre neurociència i mindfulness

T'acompanyem en l'adopció d'hàbits de vida saludable que beneficiïn el cervell. Aprèn a dirigir la teva atenció al moment present mitjançant el mindfulness i enforteix la connexió amb el cos millorant la teva sensibilitat interoceptiva. Els nostres tallers estan dissenyats per equilibrar el sistema nerviós i promoure el teu benestar mental.

RECURSOS

Professionals i tecnologies per al teu benestar

A Comunitat Saludable, estem orgullosos de comptar amb la xarxa de professionals que participen en els nostres esdeveniments. Descobreix com et poden guiar en el teu viatge cap a la «floreïment» personal o benestar òptim. Explora també les darreres innovacions en tecnologia positiva i coneix com els biohackers guanyen salut, longevitat, rendiment i benestar per als seus cossos.

Accedeix a recursos fonamentats en neurociència per optimitzar el teu benestar mental i emocional. Podem ajudar-te a viure una vida més plena i saludable!

PILAR BENÍTEZ

Autora, formadora i consultora en hàbits d'autocura. Experta en nutrició energètica, cuina terapèutica i tècniques de meditació. Amb els seus programes ha acompanyat amb èxit

MAR CASES

Psicòloga especialitzada en educació i dificultats d'aprenentatge (col·legiada número 12.873). Creadora de L'ikigai, un espai de benestar global i creixement que aposta

KIRA DIZ

Psicòloga especialitzada en teràpia cognitivoconductual Llicenciada en Psicologia i acreditada com a Psicòloga General Sanitària pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (número de col·legiada

PROGRAMA TV

Mira el nostre programa de televisió Comunitat saludable: una guia per viure millor

A Empordà TV ia la nostra web trobaràs la temporada 1 de Comunitat saludable: una guia per viure millor, amb 24 capítols de 15 minuts. El programa revela la fascinant intersecció entre neurociència i un estil de vida saludable.
Reviu amb nosaltres aquest apassionant viatge cap al benestar i descobreix com cuidar millor el teu cos i la teva ment.

UNEIX-TE A LA NOSTRA COMUNITAT SALUDABLE!

únete a nuestra comunidad saludable

Inscriu-te a la nostra NEWSLETTER per rebre contingut exclusiu directament a la safata d'entrada i gaudeix d'un regal molt especial: accés a la nostra col·lecció BIBLIOBRAIN.

Hi trobaràs una selecció de notícies, llibres, tecnologies positives per a la salut, articles, entrevistes i estudis científics sobre benestar psicològic i neurociència aplicada, classificats per temàtiques. Això et permetrà consultar continguts recolzats per la ciència i mantenir-te al dia amb recursos interessants pel teu benestar.

Vés a dalt