Saber autogestionar la teva salut i tenir-ne cura t’ajuda a viure millor  

QUÈ MÉS VOLS PER A LA TEVA SALUT I EL TEU BENESTAR?

 

CORRER

+ VITALITAT I ENERGIA

Una vida activa no és tant seguir un programa o una rutina d’exercici formalitzats com dur un estil de vida en què integres l’activitat física a les teves rutines diàries, com anar caminant a la botiga o anar amb bicicleta a la feina.

NUTRICION

+ NUTRICIÓ I DIGESTIÓ

A la nutrició no hi caben els absoluts. La digestió dels aliments varia tant per la qualitat dels ingredients o els mètodes de processament utilitzats com per factors individuals.

DESCANSO

+ SOMNI I DESCANS

Durant el son el cos recupera les reserves d’energia, regenera els teixits i produeix proteïnes fonamentals. Sense el descans necessari, el teu cos no pot funcionar correctament.

EQUILIBRIO

+ EQUILIBRI I CONSCIÈNCIA

L’estrès no representa un problema per si mateix; és la manera com hi reacciones el que et pot fer perdre l’equilibri i el que pot donar lloc a la tensió, l’ansietat o la depressió.

EL PRIMER PAS PER A APRENDRE A AUTOGESTIONAR LA TEVA SALUT

CONEIX EL TEU ORGANISME

El teu cos no és una màquina sinó un gran ecosistema de vida que inclou 37 bilions de cèl·lules i un nombre encara més gran d’altres microorganismes. Tots ells col·laboren entre si, es comuniquen i duen a terme les seves pròpies eleccions. La pràctica d’un estil de vida saludable té a veure amb la cura de tota aquesta comunitat cel·lular.

T’ajudem a conèixer com funciona el teu organisme i quins hàbits són més saludables per a ell en la primera temporada del nostre programa de TV Comunitat saludable: una guia per a viure millor.   

ACCEDEIX AL PRIMER CAPÍTOL: «QUI SOC JO?»

 

 

SIGUES ACTIU I RESPONSABLE PEL QUE FA AL TEU BENESTAR

MANTÉN-TE EN EQUILIBRI 

L’autocura pel que fa al teu organisme té a veure amb una sèrie àmplia de comportaments i activitats de la vida diària que tenen una influència sobre la teva salut. Una vida activa, una bona nutrició, la gestió de l’estrès o les revisions mèdiques regulars són, conjuntament, la manera de mantenir l’equilibri que el teu cos necessita per a realitzar bé les seves funcions.

Els nostres esdeveniments busquen inspirar-te i donar-te suport en la pràctica d’un estil de vida saludable de la mà dels professionals del teu entorn que dediquen el seu dia a dia a aportar salut i benestar a les seves comunitats.

CONSULTA ELS PROPERS ESDEVENIMENTS

EL MILLOR SUPORT PER A LA CURA DEL TEU ORGANISME 

TECNOLOGIES POSITIVES 

Tests biològics personalitzats, polseres de monitoratge, aplicacions mòbils i dispositius mèdics per a ús a la llar són alguns dels recents avanços tecnològics que et permeten gestionar millor la teva salut i el teu benestar. Són tecnologies positives per al teu organisme que poden representar una gran ajuda per a un estil de vida saludable. 

Et recomanem únicament aquelles que compten amb aval científic i eficàcia provada, i que inclouen sessions d’assessorament amb consultors especialitzats. 

EN BREU LES NOSTRES PRIMERES RECOMANACIONS

MINDFULNESS,  CONSCIENCIA INTEROCEPTIVA, REALIDAD VIRTUAL...

CULTIVA  LA SENSACIÓN DE UNIDAD Y TRASCENDENCIA

Fluir, cultivar la compasión, dejarse llevar por sensaciones de asombro o experimentar la unidad con otras personas y el entorno son experiencias altamente positivas que pueden incrementar tu grado de satisfacción con la vida.

Te ayudamos a entender qué son este tipo de experiencias y como puedes incorporarlas en tu día a día.

COMIENZA CON UNA PRIMERA SELECCIÓN

ESDEVENIMENTS I CONFERÈNCIES

Organitzem esdeveniments i conferències sobre hàbits saludables per a comunitats, empreses, congressos…

TECNOLOGIES SALUDABLES

Oferim recomanacions i assessorament sobre tecnologies positives per a la cura de la pròpia salut.

PROGRAMA DE TELEVISIÓ

24 capítols sobre biologia, psicologia, neurociència i mindfulness per a un estil de vida saludable.

SOM EN RICARDO GALARZA I L’ESTEL ROCA

Assessors en salut, ens apassiona ajudar les persones a ser més conscients i prendre decisions que les condueixin a una vida més saludable i plena de sentit.  

Cadascun aportem la nostra pròpia i extensa experiència en el camp de la cura de la pròpia salut, que abasta la psicologia, la psicoteràpia, l’assessorament en tecnologia positiva i l’organització d’esdeveniments d’inspiració, juntament amb el mindfulness, el ioga, la vida comunitària, la cura de les plantes i la cuina saludable.

Comunitat Saludable és el nostre nou projecte, amb el qual, a través d’esdeveniments, assessorament en tecnologia saludable i un programa de televisió, volem fer costat a aquelles persones que s’esforcen per dur una vida més saludable o que ja la duen, i a aquelles persones que simpatitzen amb la idea però els costa posar-la en pràctica. També volem donar visibilitat als professionals que dediquen el seu dia a dia a aportar salut i benestar al seu entorn.

Ricardo y Estel ok

«Em considero afortunat per col·laborar estretament amb en Ricardo en l’impuls de la salut microcirculatòria. La seva capacitat i el seu lideratge són un autèntic motor per a la modernització del Health Care al nostre país.»

Dr. Víctor Oliveras

Medicina general - Diagnòstic precoç i prevenció cardiovascular

«El programa de TV Comunitat saludable és una excel·lent guia de 24 capítols amb un alt nivell i molt ben documentats, que ofereixen una visió molt actualitzada i innovadora de conceptes pràctics derivats de la biologia, la psicologia i la neurociència.»

Mª Dolores Lucas

Psicòloga

«Excel·lents assessors d’equips Bemer. Disponibilitat total en atenció postvenda per a resoldre qüestions que apareixen amb l’ús de l’equip o bé en temes de salut; fan d’enllaç amb l’equip mèdic.»

Isidro Papiol

Enginyer retirat

Subscriu-te al newsletter